Palveluntarjoajat – tietoa yrityksille ja palvelujen käyttäjille

Löydät täältä tietoa yksityisteiden hoidon palvelutarjonnasta ja palveluntarjoajista eri puolilla Suomea.

Yrittäjille tarjoamme mahdollisuuden rekisteröidä yrityksensä tiedot maakunnittaiseen palveluntarjoajalistaan.

Etsitkö palveluntarjoajaa?

Tutustu tiekunnille, yksityishenkilöille ja yrityksille palveluita tarjoaviin yrityksiin. Voit suodattaa tietoja maakunnittain ja tarjotun palvelun mukaan. Tutustu palveluntarjoajiin ja ota suoraan yhteyttä antamiisi ehtoihin sopivaan palveluntarjoajaan. Palvelut tilataan suoraan yrityksiltä.

Palveluntarjoajalistaan pääset tästä linkistä.

Tarjoatko yksityistiepalveluita?

Tienhoito.fissä yksityistiepalveluita eri puolilla Suomea tarjoavat yrittäjät voivat tuoda esiin tienpitoon, suunnitteluun, rakentamiseen ja materiaaleihin liittyviä palveluitaan yksityisteiden tiekunnille, yksityisille henkilöille ja yrityksille. Tietojen julkaiseminen on yrittäjille maksutonta. Palveluntarjoaja itse määrittelee palvelunsa hinnoittelun ja muut tilauksen ehdot.

Pidäthän yritystäsi koskevat tiedot ajan tasalla – se on kaikkien käyttäjien etu!

Suomen metsäkeskuksen kanssa yrittäjät sopivat yhteystietojaan ja tarjottuja palveluja koskevien tietojen julkaisemisesta Tienhoito.fi:ssä. Käyttöoikeus on voimassa toistaiseksi Tienhoito.fi-verkkopalvelun toimitusehtojen mukaisesti.

Tutustu tässä palveluntarjoajan toimitusehtoihin ja täytä sähköinen lomake annettujen ohjeiden mukaisesti.

Yrityksesi tiedot päivittyvät niiden käsittelyn jälkeen palveluntarjoajalistaukseen. Tämä vie tavallisesti joitakin päiviä.