Tjänsteleverantörer – information för företag och tjänsteanvändare

Här finns information om tjänsteutbudet och tjänsteleverantörer för underhåll av enskilda vägar på olika håll i Finland.

Företagare kan registrera sitt företags uppgifter i den landskapsvisa listan över tjänsteleverantörer.

Söker du en tjänsteleverantör?

Bekanta dig med företag som erbjuder tjänster för väglag, privatpersoner och företag. Du kan filtrera uppgifterna per landskap och tjänst. Bekanta dig med tjänsteleverantörerna och kontakta direkt dem som uppfyller dina villkor. Tjänsterna beställs direkt från företagen.

Du kommer till listan över tjänsteleverantörer via den här länken.

Erbjuder du tjänster för enskilda vägar?

På webbplatsen Tienhoito.fi kan företagare som erbjuder tjänster för enskilda vägar på olika håll i Finland marknadsföra sina tjänster med anknytning till väghållning, planering, byggande och material för väglag, privatpersoner och företag. Det är avgiftsfritt för företagen att publicera uppgifter. Tjänsteleverantörerna prissätter själva sina tjänster och fastställer övriga villkor för dem.

Se till att uppgifterna om ditt företag är aktuella – det gagnar alla användare!

Företagarna avtalar med Skogscentralen om publiceringen av sina kontaktuppgifter och uppgifterna om de tjänster de erbjuder på webbplatsen Tienhoito.fi. Rätten att använda webbplatsen gäller tillsvidare i enlighet med leveransvillkoren för webbtjänsten Tienhoito.fi.

Bekanta dig här med leveransvillkoren för tjänsteleverantörer och fyll i den elektroniska blanketten enligt anvisningarna.

Ditt företags uppgifter förs in i listan över tjänsteleverantörer efter att de behandlats. Detta räcker vanligen några dagar.