Liity mukaan

Yksityisteiden tienhoitopalvelut

Tienhoito.fissä kukin yrittäjä tarjoaa omaa tienhoitoon ja materiaaleihin liittyvää palveluaan  yksityisteiden tiekunnille, yksityisille henkilöille ja yrityksille. Suomen metsäkeskuksen hallinnoima sekä ELY-keskusten rahoittamien kehittämishankkeiden  tuottama sivusto on keskittynyt yksityistieverkoston palvelutarjontaan tarkoituksena parantaa yksityistieverkoston hoitoa ja kustannustehokkuutta.

Palvelun hinnoittelun yrittäjä suorittaa tapauskohtaisesti tilaajan antaman työkuvauksen perusteella ja palvelu tilataan suoraan yrittäjältä.

Tienhoito.fi:ssä olevat yrittäjät ovat tehneet sopimuksen Suomen metsäkeskuksen hallinnoimien maakunnallisten kehittämishankkeiden kanssa ja maksaneet kulloinkin voimassa olevan osallistumismaksun. Maksun suuruus on 45 euroa v. 2019 ja se sisältää ilmoitukset halutuissa palveluryhmissä (tienhoitopalvelut, materiaalit, lanat yms. tienhoitokalusto tai asiantuntijapalvelut). Uusille liittyjille liittymisvuosi on maksuton.Tienhoito.fi sivuston käyttöoikeus on voimassa vuoden palveluun liittymisestä ja jatkuu sopimuskauden jälkeen Tienhoito.fi-toimitusehtojen mukaisesti. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.
Tienhoito.fissä olevat yrittäjät/yritykset ovat rekisteröityneet arvonlisäverovelvollisiksi ja ovat ennakkoperintärekisterissä.

Tienhoito.fissä olevat yrittäjät ovat sitoutuneet pitämään tietonsa ajan tasalla.

Palveluun liittyminen

Kun haluatte yrityksenne mukaan palveluun lukekaa Toimitusehdot ja täyttäkää alla oleva sähköinen lomake.  TERVETULOA MUKAAN!

Y-tunnuksen voi tarkastaa http://ytj.fi

Suomen metsäkeskus/
Teuvo Taura
Näsilinnankatu 48 D
33200 Tampere

Lisätietoja palveluun liittymisestä voit kysellä Suomen metsäkeskuksesta Tienhoito.fi -sivustovastaava Teuvo Tauralta, p. 0400-298652.

Liittymislomake