Suositut tieaiheiset webinaarit jatkuvat keväälläkin

Koronapandemian siirrettyä koulutustilaisuudet verkkoon on Suomen metsäkeskus järjestänyt lukuisia webinaareja, joista on tullut suosittu koulutus- ja tiedonjakokanava. Webinaari eli verkkoseminaari on verkon välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, joka mahdollistaa sekä luennoitsijoiden että yleisön osallistumisen tapahtumiin lähes mistä tahansa. Webinaareihin osallistuaksesi tarvitset sähköpostiosoitteen ja toimivat tietoliikenneyhteydet ja -laitteet. Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen, jotta järjestävä taho saa lähetettyä linkin, jolla pääsee sisälle itse tilaisuuteen.

Webinaareissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä tilaisuudesta riippuen joko ennakkokysymysten muodossa tai osallistumalla keskusteluun chat-kentässä, jossa Suomen metsäkeskuksen asiantuntijat vastaavat reaaliajassa esitettyihin kysymyksiin ja kommentteihin. Syksyn tilaisuuksissa chat-osiota ja ennakkokysymyksiä on hyödynnetty hienosti.

Keväällä on tulossa vielä webinaarit Metsäteissä on mahdollisuus, Yksityistien perusparannus ja Yksityisteiden ajankohtaiset asiat. Kaikkiin webinaareihin voit ilmoittautua Suomen metsäkeskuksen sivuilta linkistä

https://lyyti.fi/e/metsakeskus/koulutukset-ja-tapahtumat . Samoilta sivuilta löytyy linkki myös yhdeksänosaiseen Yksityistiekurssit -verkkokoulutussarjaan. Verkkokoulutuksessa löytyy osiot sekä tiekunnille että toimijoille. Tienhoito.fi-sivuston tapahtumat -osiosta löydät aina metsäkeskuksen uusimmat koulutukset ja tapahtumat.